sandra de jongSandra de Jong

Ik ben Sandra de Jong, een gepassioneerde professional met een gedegen achtergrond als HBO maatschappelijk werker en Post HBO Intensief Ambulant Gezinsbehandelaar (I.A.G.). Mijn carrière omvat jaren van waardevolle ervaring in het Speciaal Onderwijs en als Maatschappelijk Werker. Daarnaast heb ik me verdiept in bemiddelingstechnieken als basis- en scheidingsmediator, waarbij ik mijn vaardigheden heb ingezet om mensen te begeleiden in conflicten.

Met een brede kennis en expertise op het gebied van kinderen, jongeren en gezinnen, richt ik me op een integrale aanpak van problemen op individueel en gezinsniveau. Mijn diensten omvatten:
– kinder- en jeugdcoaching,
– ouderbegeleiding,
– gezinsbehandeling,
– conflictbemiddeling en
– ambulante begeleiding.

Maar dat is niet alles! Ik ben ook recentelijk gecertificeerd als jeugd brein coach, en ik ben dol enthousiast over het gebruik van coaching, vaak met de unieke toevoeging van paarden, om mensen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

rutger de bruijnRutger de Bruijn

En dan hebben we Rutger de Bruijn, een frisse aanwinst binnen Just Solve It 2.0! In 2024 heb ik mijn diploma behaald als SocialWorker, met een specialisatie in jeugdproblematiek. Samen met Sandra ben ik toegewijd aan het bieden van effectieve hulpverlening binnen onze praktijk.

Mijn passie ligt in het werken met kinderen en jongeren die uitdagingen ervaren in hun dagelijks leven, op welk gebied dan ook. Mijn kracht ligt in het aansluiten bij jongeren, het vertalen van problemen naar kansen, en het ontdekken van mogelijkheden om jou te helpen jouw doelen te bereiken.

Bij Just Solve It 2.0 combineren we onze unieke achtergronden, kennis en ervaringen om een dynamische en veelzijdige aanpak te bieden voor iedereen die onze hulp nodig heeft. Of het nu gaat om complexe gezinsdynamieken, individuele uitdagingen, of het overwinnen van obstakels, wij staan klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar groei en welzijn.

frans schoonFrans Schoon

Ik ben Frans Schoon, en ik ben ontzettend enthousiast om deel uit te maken van het team bij Just Solve It 2.0. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest op de HR-afdeling van een grote organisatie, heb ik ervoor gekozen mijn horizon te verbreden en mijn expertise in te zetten voor een kleinere, meer persoonlijke omgeving.

Bij Just Solve It 2.0 heb ik mijn plek gevonden. Hier komen mijn kernwaarden perfect tot uiting in de warme en betrokken sfeer van de organisatie. Ik geloof sterk in de kracht van kleinschaligheid, waar iedereen wordt gezien, gehoord en aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen.

Als onderdeel van het team bij Just Solve It 2.0 bied ik ondersteuning op verschillende vlakken. Of het nu gaat om het beheren van de algemene administratie, het aantrekken van nieuwe kansen door acquisitie, of het faciliteren van een soepele werkomgeving voor onze collega’s en cliënten, mijn doel is om bij te dragen aan het succes van onze organisatie op elk niveau.

Bij Just Solve It 2.0 geloven we in een professionele aanpak met een persoonlijke touch. We streven ernaar om een omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt en waar samenwerking en groei worden aangemoedigd.Ik kijk er naar uit om samen met ons fantastische team en onze gewaardeerde cliënten te bouwen aan een toekomst vol succes en voldoening. Laten we samen de uitdagingen aangaan en de kansen benutten die voor ons liggen!

Neem voor meer informatie contact met ons op!