Welkom bij Just Solve It en Just Solve It 2.0!

Just Solve It

Just Solve It is de praktijk van Sandra de Jong. Als zelfstandig ondernemer sinds
2017 werkzaam als:
– ambulant begeleider,
– mediator,
– gezinsbehandelaar en
– paarden coach.

Just Solve It 2.0 ambulante begeleiding

In 2023 hebben Sandra de Jong, Rutger de Bruijn en Frans Schoon de handen ineengeslagen en een krachtig samenwerkingsverband opgericht in de vorm van een vennootschap. Dit partnerschap markeerde het begin van Just Solve It 2.0, een nieuwe fase van onze praktijk, naast het al bestaande Just Solve It.

Just Solve It 2.0 hoogwaardige zorg

Bij Just Solve It 2.0 geloven we in de kracht van samenwerking. Door onze expertise te bundelen, staan we sterker en kunnen we meer bieden op het gebied van ambulante begeleiding en hoogwaardige zorg. Met een gedeelde visie streven we ernaar om mensen te ondersteunen en te begeleiden naar een betere kwaliteit van leven.Ons samenwerkings-verband vertegenwoordigt de synergie tussen twee kleine organisaties onder één dak.
Door onze krachten te bundelen, combineren we jarenlange ervaring, expertise en passie voor het leveren van persoonlijke en doelgerichte zorg.

Cliënt centraal

Bij Just Solve It (2.0) staat de cliënt centraal. We streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de individuele behoeften en doelen van onze cliënten. Of het nu gaat om begeleiding bij dagelijkse activiteiten, ondersteuning bij het bereiken van persoonlijke mijlpalen, of het bieden van een luisterend oor, wij zijn er om te helpen.

We nodigen u uit om meer te ontdekken over wat Just Solve It (2.0) voor u kan betekenen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen kunnen we meer bereiken!

Welkom bij Just Solve It (2.0), waar we samen oplossingen vinden voor een betere toekomst.