Het werkgebied van Just Solve It en Just Solve It 2.0 beslaat heel Twente en een deel van de Achterhoek.

Visie

Onze visie bij Just Solve It (2.0) is om een wereld te creëren waarin mensen de nodige ondersteuning en begeleiding ontvangen om obstakels te overwinnen om hun volledige potentieel te bereiken. Wij streven ernaar om een toonaangevende, deskundige aanbieder te zijn van ambulante hulpverlening, die bekent staat om haar effectieve oplossingen, empathische benadering en unieke combinatie van individuele dagbesteding, Paarden coaching, sport en spel.

Missie

Bij Just Solve It (2.0) is onze missie om mensen te helpen bij het overwinnen van uitdagingen en het bereiken van persoonlijke groei door middel van ambulante hulpverlening, waarbij wij individuele dagbesteding, Paarden coaching, sport en spel integreer. Wij zijn toegewijd aan het bieden van individueel afgestemde ondersteuning en het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin onze cliënten kunnen gedijen. Door middel van samenwerking, compassie en deskundigheid streven wij ernaar om positieve veranderingen in het leven van onze cliënten en hun gemeenschappen te bewerkstelligen.

Doelgroep

Ons hulpverleningsaanbod is divers en afgestemd op de individuele behoeften van onze cliënten.

Wij bieden:
– Ambulante Begeleiding,
– Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (I.A.G.),
– (individuele) dagbesteding met als doel de toeleiding naar passend onderwijs of arbeid,
– Begeleide Omgang,
– Coaching met de unieke inzet van Paarden.

Professionele en respectvolle aanpak

Daarnaast richten wij ons ook op begeleiding bij problematiek op het gebied van stemming en stoornissen. Bij Just Solve It streven we naar een professionele en respectvolle aanpak, waarbij de individuele behoeften van onze cliënten centraal staan. Ons team van deskundige en toegewijde professionals staat klaar om ondersteuning te bieden en samen te werken aan het vinden van passende oplossingen.Of het nu gaat om het overwinnen van persoonlijke obstakels, het verbeteren van relaties binnen het gezin, of het bereiken van persoonlijke doelen, wij zijn er om te helpen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen kunnen we meer bereiken!